Furuviksringen 4, Halmstad

}

Mån-Fre, 7.30 – 16.30

Halmstad kylteknik

Experter på Processkyla & Industrikyla

Med över 50 års erfarenhet kan vi stolt säga att vi kan vårt jobb. Halmstad Kylteknik arbetar med produkter från välkända leverantörer och tillsammans är vi över 35 anställda som genomför installation och service för processkyla.

Vi levererar kompletta lösningar för industriella kylbehov. Det kan vara kylning för processindustrin, ställverk eller isbanor. Det ökade kravet på energieffektivitet och minskad miljöpåverkan gör att vi givetvis erbjuder kyllösningar med naturliga köldmedel som koldioxid och ammoniak.

Vad är processkyla?

Processkylning krävs i en rad industrier, från mat och dryck till industriell tillverkning av medicin. För att säkerställa kvaliteten i processen inom fabrik och industriella anläggningar är det direkt avgörande att rätt temperatur hålls över tid. Tack vare rätt design och kvalitet säkerhetsställs inte bara temperaturen, utan också precisionen. Det är en förutsättning för att hålla hög produktivitet. Att öka kylningshastigheten genom lägre temperatur kan öka produktiviteten vid behov.

Kylaggregatens förmåga att arbeta över en rad olika omgivningsförhållanden vid varierande belastningar gör dem idealiska för att leverera en effektiv processkylning.

Halmstad Kylteknik har stor erfarenhet av processkyla och kyla i tillverkningsprocesser hos kunder som bryggerier, glasstillverkare, fjärrkyla och charkindustrier. Inom området processkyla arbetar vi med kunder där kyla är en viktig del i deras egen verksamhet. Rätt temperatur är direkt avgörande, marginalerna får inte vara för stora och noggrannhet, kvalitet och driftsäkerhet är ett måste.

Låt Halmstad Kylteknik göra jobbet!

Driftstopp kan förekomma vid fel temperaturer. Det är inte särskilt kul med tanke på att produktiviteten minskar, vilket därmed leder till minskad lönsamhet. Ett driftstopp är det sista man vill lägga sitt fokus på när man driver en verksamhet. Därför ska du anlita oss som ger dig en lösning med optimal driftsäkerhet. Vi hjälper er att kyla er process – oavsett bransch, storlek och verksamhet!

Vi backar aldrig.
Inga kyluppdrag är för stora

Vi levererar kompletta lösningar för industriella kylbehov. Det kan vara kylning för processindustrin, ställverk eller isbanor. Det ökade kravet på energieffektivitet och minskad miljöpåverkan gör att vi givetvis erbjuder kyllösningar med naturliga köldmedel som koldioxid och ammoniak

Vi installerar processkyla – Med ett serviceavtal att lita på

Vi erbjuder serviceavtal som gör ditt liv lite mer bekymmersfritt, i detta ingår bland bland annat att:

 • Ni kan nå oss dygnet runt och får snabb hjälp.
 • Vi sköter era kontakter/rapportering till myndigheter som Miljö & Hälsa.
 • Vi säkerställer att förebyggande underhåll görs, vilket sparar pengar, energi och ni slipper produktionsstörningar.
 • Ni får regelbundet uppdatering av nyheter i branschen.

Vi hjälper dig, ta kontakt med oss redan idag!

Ta kontakt med oss på Halmstad Kylteknik så hjälper vi gärna dig att hitta en bra lösning, se över alla alternativ och även rådgivning till högre produktivitet till lägre driftkostnader. Vi är störst i Halland på kyla och värme! Vi utgår från Halmstad, men installerar och servar kylanläggningar från Kungsbacka i norr, till Helsingborg i söder och ända in till Värnamo i Småland.

Företag som anlitat Halmstad Kylteknik för processkyla

Behöver du expertishjälp?

 

Våra 30+ medarbetare står redo att hjälpa dig oavsett vilka kyliga problem du eller ditt företag står inför.

Ring oss måndag - fredag på 035 - 16 15 80 eller fyll i formuläret nedan så ringer vi upp så snart vi kan!

  Vill du bli en av oss?

  Vill du bli en av oss? Vi letar hela tiden efter duktiga medarbetare!
  Hör av dig till oss med ditt CV.

  Kontakta oss

  Aktiebolaget Halmstad Kylteknik
  Furuviksringen 4
  302 44 Halmstad
  Vägbeskrivning

  Ring till oss
  035-16 15 80

  Halmstad Kylteknik

  Halmstad Kylteknik

  Vi har vår bas i Halmstad och vi arbeter med kunder över hela Halland och andra län.