Furuviksringen 4, Halmstad

}

Mån-Fre, 7.30 – 16.30

Halmstad kylteknik

Serverrumskyla

Vi ger en helhetslösning inom datakyla

Alla företag har en server och livslängden ökar om den hålls i rätt temperatur. Våra leveranser innefattar oftast helhetslösningar med ventilation, kyla och övervakning. Servrar och avbrottsfri strömförsörjning genererar stora mängder värme som effektivt måste avledas och ersättas med kall luft för att utrustningen ska fungera tillfredsställande 24 timmar om året. Behovet av att kyla serverrum och ordentlig serverrumskyla är ett direkt resultat av den energi som förbrukas av datacentret, men kylning kräver också energi.

Oavsett om ditt företag har en stor och öppen datahall eller en mindre serverhall hittar vi på Halmstad kylteknik en skräddarsydd lösning för vad just ni behöver. Vi levererar och underhåller kyllösningar som ger optimal kylfördelning och cirkulation för ditt serverrum eller datahall.

Fel temperatur kan leda till haveri

Serverrumskyla är avgörande för driften samt att det förhindrar överhettning och haveri i servrarnas system. Dessa serverar genererar väldigt mycket värme som måste ledas bort och ersättas med kyld luft på ett effektivt sätt för att motverka haveri. Ett haveri i datorhallen eller ett serverrum orsakar oftast stor förödelse för ett företag. Det är därför viktigt att se till så ditt företag har rätt temperatur och fuktighet för att få ett optimalt klimat för era serverar.

Rätt kyla serverrummet kan också förlänga livstiden för dina serverar. Det kan alltså vara en en lönsam investering som behövs för ditt nuvarande system men också för framtiden.

Vi backar aldrig.
Inga kyluppdrag är för stora

Vi levererar kompletta lösningar för alla typer av kylbehov. Det kan vara kylning för processindustrin, ställverk eller serverhallar. Det ökade kravet på energieffektivitet och minskad miljöpåverkan gör att vi givetvis erbjuder kyllösningar med naturliga köldmedel.

Behöver du hjälp eller rådgivning inom serverrumskyla?

Vi levererar kylanläggningar i Halland där vi är störst på kyla och värme. Vi utgår från Halmstad men installerar serverrumskyla i hela Halland, västra Småland och hela Skåne. Vi erbjuder också rådgivning och ser över er befintliga serverrumskyla för att säkerhetställa temperaturen.

Idag finns det många kylaggregat och kylsystem med bra kyleffekt som passar för serverrum. Vad är bäst för dig och ditt företag? Vi hjälper dig med alla aspekter av rådgivning, lösningar, planering, installation och underhåll. Vi har arbetat med serverrumskylning i flera år. När du vänder dig till oss kan du vara säker på att serverrumskylningen anpassas efter dina specifika behov och förutsättningar.

Kontakta Halmstad kylteknik så hjälper vi dig med allt du behöver när det kommer till serverrumskyla och datakyla!

Företag som anlitat Halmstad Kylteknik för serverrumskyla och datakyla

Behöver du expertishjälp?

 

Våra 30+ medarbetare står redo att hjälpa dig oavsett vilka kyliga problem du eller ditt företag står inför.

Ring oss måndag - fredag på 035 - 16 15 80 eller fyll i formuläret nedan så ringer vi upp så snart vi kan!

  Vill du bli en av oss?

  Vill du bli en av oss? Vi letar hela tiden efter duktiga medarbetare!
  Hör av dig till oss med ditt CV.

  Kontakta oss

  Aktiebolaget Halmstad Kylteknik
  Furuviksringen 4
  302 44 Halmstad
  Vägbeskrivning

  Ring till oss
  035-16 15 80

  Halmstad Kylteknik

  Halmstad Kylteknik

  Vi har vår bas i Halmstad och vi arbeter med kunder över hela Halland och andra län.