Furuviksringen 4, Halmstad

}

Mån-Fre, 7.30 – 16.30

Halmstad kylteknik

Joniseringsaggregat

Ren inomhusluft med jonisering

Aircode™-teknik skapar på ett effektivt och energisnålt sätt en ren inomhusluft, fri från lukter, bakterier och partiklar. Den här tekniken har under en längre tid provats och dokumenterats av såväl ICA som City Gross, men även av kommuner och internationella industriföretag. Vi på Halmstad Kylteknik är mycket stolta och glada över att nu kunna erbjuda möjligheten att beställa detta joniseringsaggregat direkt från oss till dig som kund. Med detta joniseringsaggregat kommer du som kund kunna förbättra miljöer eftersom aggregatet skapar lukt-, partikel-, och bakteriefria miljöer.

Många större företag och kommuner inser vikten av energisnåla lösningar och har därför har vi på Halmstad Kylteknik försökt möta denna efterfrågan genom att erbjuda joniseringsaggregat med Aircode™ tekniken, och vi har redan hunnit installera dessa joniseringsaggregat hos flera företag och kommuner. Förbättra luften i ditt hem eller soprum, du med!

Joniseringsaggregat kan användas för att förbättra inomhusmiljön i rum där man vistas mycket. Man kan även använda dessa aggregat för andra utrymmen som kan vara förorenade så som soprum och avfallsrum exempelvis, eller för sanering av utrymmen som blivit utsatta för starka dofter, så som rökskadade rum. Ett ytterligare användningsområde är att reducera mögeltillväxten i källare, krypgrunder och andra utsatta områden där det finns risk för att detta kan uppstå.

Aggregatet kan placeras på vägg, tak eller fristående där ni önskar jonisering. För att aggregatet ska bibehålla sin funktion länge krävs det att man byter dess joniseringsrör. I samband med detta rekommenderas det även att man rengör det filter som sitter framför fläkten.

Kontakta oss för hjälp med joniseringsaggregat

Vi på Halmstad Kylteknik har lång erfarenhet och stor kunskap vad gäller joniseringsaggregat. Kontakta oss om du behöver införskaffa dig ett kvalitativt joniseringsaggregat för förbättrad sömn, inomhusmiljö och minskade problem med allergi och astma. Vi utgår från Halmstad men erbjuder våra tjänster från Kungsbacka i Norr, till Helsingborg i söder, och ända in till Värnamo i Småland.

Rutinerade experter.
I alla led.

Med vår välutbildade personal garanterar vi snabb leverans, montage och service. Med snart 50 år i branschen kan du också vara säker på att vi finns kvar imorgon!

Vi fortsätter att ständigt utvecklas med nya produkter och tjänster som fyller våra kunders behov

Vi på Halmstad Kylteknik finner det mycket viktigt att fortsätta utvecklas och hålla oss relevanta och vi drivs därför av att hitta nya produkter och tjänster som stämmer överens med våra kunders behov. Detta aggregat ser vi som en sådan produkt då vi inser att det fyller ett behov hos många.

I samarbete med Matseco

”Efter att vi själva har haft stor framgång med olika lösningar till Kommuner, industrier och fastighetssektorn så känns det extremt rätt i tiden och tillfredsställande att få en samarbetspartner som jobbar med stor lokal kännedom inom just dessa segment. Med Aircode i deras utbud kommer kunderna att kunna vända sig direkt till en lokal leverantör med all kompetens för information, installation och service.”

– Mats Nilsson, VD Matseco AB

Joniseringsaggregat_AirCode_CX100

Aircode™ CX-100

Ett fristående, rostfritt aggregat som enkelt installeras i taket eller på väggen med fyra skruv och en stickkontakt. CX-aggregaten är perfekt för soprum, vind och källarutrymmen. Aggregatet bryter bl a ner odörer, bakterier, luftburna mikrober, gaser, mögel och svampsporer

Joniseringsaggregat_AirCode_rx-100

Aircode™ RX-100

Aircode i hemmet hjälper dig att reducera Odörer, bakterier, och luftburna partiklar vilket kan leda till förbättrad nattsömn och i visa fall en markant skillnad vad beträffar snarkningar. Astmatiker och allergiker upplever en stor skillnad med hjälp av Aircode™ tekniken

Behöver du expertishjälp?

 

Våra 30+ medarbetare står redo att hjälpa dig oavsett vilka kyliga problem du eller ditt företag står inför.

Ring oss måndag - fredag på 035 - 16 15 80 eller fyll i formuläret nedan så ringer vi upp så snart vi kan!

  Vill du bli en av oss?

  Vill du bli en av oss? Vi letar hela tiden efter duktiga medarbetare!
  Hör av dig till oss med ditt CV.

  Kontakta oss

  Aktiebolaget Halmstad Kylteknik
  Furuviksringen 4
  302 44 Halmstad
  Vägbeskrivning

  Ring till oss
  035-16 15 80

  Halmstad Kylteknik

  Halmstad Kylteknik

  Vi har vår bas i Halmstad och vi arbeter med kunder över hela Halland och andra län.