Furuviksringen 4, Halmstad

}

Mån-Fre, 7.30 – 16.30

Halmstad kylteknik

Privattjänster – Kyla & Värme i Hemmet

Halmstad kylteknik hjälper privatpersoner med såväl kyla som värme för ett optimalt inomhusklimat i hemmet.

Vi är experterna när det gäller både kyla och värme på företag, fast visste du att vi har lika goda egenskaper när det gäller hus och hem?

Vi vill hjälpa dig att känna dig sval och cool där hemma när sommaren slår på sitt bästa. Hos oss får du täckning för hela ditt kylbehov. Vi hjälper dig att ta fram och sedan installera rätt kylteknik för just dina behov och förutsättningar. Till exempel är bergvärme en av många smarta lösningar för komfortkyla. Bergvärmen ger även god värme i kyliga vintertider. Under sommartiden kyler den gott: detta är fantastiskt klimat- och energismart. Det är så vi rullar! Vi gör även vårt yttersta för att spara på miljön och din plånbok. Kan inte bli bättre!

Som alltid tar vi ett helhetsansvar och säkerställer att du får en hållbar lösning inom komfortkyla – självklart räknar vi på långsiktiga driftkostnader.

Vi vill göra ditt hem så trivsamt som möjligt, en stor del av det är just behaglig inomhustemperatur och det årets alla dagar och nätter. Hör med oss vad vi kan erbjuda just dig, det lönar sig!

Våra kyl- & värmetjänster:

Komfortkyla

När man pratar om komfortkyla så menas det hur en lokal kyls ner och att den håller en bekväm inomhustemperatur för människans komfort.

Komfortkyla påveras av flera olika faktorer:

 • Luftens rörelse
 • Luftens temperatur
 • Fuktigheten i luften
 • Klädernas isolering
 • Personens rörelse och aktivitet

Fjärrkyla

Det finns många fördelar med fjärrkyla, och det är ett bättre val ur ett miljöperspektiv. Fjärrkyla bidrar bland annat till minskad energianvändning, det har en mindre klimatpåverkan och bidrar till mindre buller.

Vidare är fjärrkyla även flexibelt då det går att anpassa utefter behov, det ger ett behagligt inomhusklimat utan krångel och du får en tyst och snygg miljö då du slipper ha kylmaskiner och kondensfläktar som tar upp utrymme och låter mycket. 

Värmepumpar

Vi installerar värmepumpar med bästa möjliga förutsättningar för dig. Vi arbetar endast med välkända varumärken av hög kvalitet och bra garantier.

Vi erbjuder luft/luft, luft/vatten värmepumpar samt bergvärme. Med vår välutbildade personal garanterar vi snabb leverans, montering och service.

Med över 50 års branscherfarenhet kan du också vara säker på att vi finns där imorgon! 

Vi backar aldrig.
Inga kyluppdrag är för stora

Vi levererar kompletta lösningar för komfortkyla, luftkonditionering och AC för både företag och privathushåll. Ett behagligt inomhusklimat är lika viktigt på arbetsplatsen som i hemmet. Hör av dig så hittar vi bästa lösningen för era behov!

Behöver du expertishjälp?

 

Våra 30+ medarbetare står redo att hjälpa dig oavsett vilka kyliga problem du eller ditt företag står inför.

Ring oss måndag - fredag på 035 - 16 15 80 eller fyll i formuläret nedan så ringer vi upp så snart vi kan!

  Vill du bli en av oss?

  Vill du bli en av oss? Vi letar hela tiden efter duktiga medarbetare!
  Hör av dig till oss med ditt CV.

  Kontakta oss

  Aktiebolaget Halmstad Kylteknik
  Furuviksringen 4
  302 44 Halmstad
  Vägbeskrivning

  Ring till oss
  035-16 15 80

  Halmstad Kylteknik

  Halmstad Kylteknik

  Vi har vår bas i Halmstad och vi arbeter med kunder över hela Halland och andra län.