Furuviksringen 4, Halmstad

}

Mån-Fre, 7.30 – 16.30

Halmstad kylteknik

Experter på Livsmedelskyla

Driver du verksamhet inom livsmedel, hotell och restaurang, grossist eller storkök? Då är du medveten om hur viktigt det är med rätt utrustning som du kan lita på och håller hög kvalitet. Livsmedelskyla är ett brett område som innefattar höga miljökrav. Dessutom behövs det inom kyl och frys unika och olika tekniska lösningar, som ska genomsyra med just dina önskemål om energiåtervinning. Ni kanske exempelvis önskar att kylning av grönsaker inte tappar vikt/fukt, eller ha en förutbestämd tid på långtidslagring av potatis? Oavsett vad är Halmstad Kylteknik rätt servicepartner!

Rätt kyla och temperatur för alla livsmedel

Butikskyla omfattar frysdiskar, kyldiskar och kyl/frysrum, samt tillbehör runt omkring som är nödvändig. Med fel temperatur kan det innebära att kvalitén på dina produkter försämras, men också ökade driftkostnader.

Ett exempel är öppna kylrum, som är användarvänligt för både kunder och personal men kan vara en energibov som påverkar butikskylan.

Har du märkt att din kylinstallation slukar energi utan förklaring? Av erfarenhet vet vi att många är omedvetna om detta. Halmstad Kylteknik ser till att din verksamhets livsmedelskyla är hållbar och ekonomisk.

Vi backar aldrig.
Inga kyluppdrag är för stora

Vi levererar kompletta lösningar för alla typer av kylbehov. Det kan vara kylning för processindustrin, butiker eller bostadshus. Det ökade kravet på energieffektivitet och minskad miljöpåverkan gör att vi givetvis erbjuder kyllösningar med naturliga köldmedel som koldioxid och ammoniak.

Vi hjälper dig med kyl-, frys- & klimatanläggning

Kylning förlänger hållbarheten för de flesta produkter inom mat och livsmedel samt bromsar tillväxten av olika bakterier som kan orsaka livsmedelsburna sjukdomar som salmonella. Den minsta temperaturhöjning kan leda till att antalet bakterier i fördubblas på så lite som 20 minuter. Därför är det viktigt att se till så du får rätt service.

Service att lita på

Halmstad kylteknik erbjuder installation, service och reparation till både små och stora butiker, caféer eller storkök, hotell och restaurang. Vi ser till att dina produkter är rätt kylda, att frys- och kyldiskar håller hög standard och att temperaturen inomhus är i symbios med din anläggning och inte släpper in värme.

 

Vår service innefattar:

 • Ni kan nå oss dygnet runt och får snabb hjälp.
 • Vi sköter era kontakter/rapportering till myndigheter som Miljö & Hälsa.
 • Vi säkerställer att förebyggande underhåll görs, vilket sparar pengar, energi och ni slipper produktionsstörningar.

  Över 50 år av erfarenhet inom livsmedelskyla

  Halmstad Kylteknik har varit med i leken i mer än 50 år. Vi har funnits där för företagare och privatpersoner i Halmstad och Halland genom åren sedan 1971. Det är något vi är otroligt stolta över!

  Idag är vi över 35 kunniga medarbetare som erbjuder den bästa lösningen och service oavsett du om behöver en butikskyl eller frysdiskar till din butik eller verksamhet. Vill du ha mer information hur vi kan hjälpa just dig?

  Ta kontakt med Halmstad Kylteknik så hjälper vi dig! Vi utgår från Halmstad, men installerar och servar butikskyla från Kungsbacka i norr, till Helsingborg i söder och ända in till Värnamo i Småland.

  Företag som anlitat Halmstad Kylteknik för livsmedelskyla

  Behöver du expertishjälp?

   

  Våra 30+ medarbetare står redo att hjälpa dig oavsett vilka kyliga problem du eller ditt företag står inför.

  Ring oss måndag - fredag på 035 - 16 15 80 eller fyll i formuläret nedan så ringer vi upp så snart vi kan!

   Vill du bli en av oss?

   Vill du bli en av oss? Vi letar hela tiden efter duktiga medarbetare!
   Hör av dig till oss med ditt CV.

   Kontakta oss

   Aktiebolaget Halmstad Kylteknik
   Furuviksringen 4
   302 44 Halmstad
   Vägbeskrivning

   Ring till oss
   035-16 15 80

   Halmstad Kylteknik

   Halmstad Kylteknik

   Vi har vår bas i Halmstad och vi arbeter med kunder över hela Halland och andra län.